Gratis bezorging

De prijzen op www.maxibedden.nl zijn inclusief verzending binnen Nederland(exclusief Waddeneilanden). Voor België rekenen wij de extra kosten die de vervoerder vraagt bovenop de prijs voor Nederland, namelijk €5,-. De bezorging van matrassen, toppers en matrashoezen worden gedaan door koeriersdiensten. Bij uitzondering komen wij het zelf bezorgen. Boxsprings worden door ons zelf bezorgd van maandag t/m zondag. De bezorgdatum wordt altijd overlegd met de klant na de bestelling. De bezorging vindt plaats tot aan de voordeur/ingang flat.

Levertijden

De levertijden op de productpagina zijn geldig m.u.v. vertraging bij de leverancier, koeriersdiensten, feestdagen en vakantieperiodes.

Retour

Je kunt het matras/topper retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De matras dient ongebruikt en in originele verpakking te zijn. De verzendkosten zijn voor de koper. Indien wij het matras moeten ophalen, berekenen wij brandstofkosten en manuren.
Na ontvangst van het product zullen wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten.
Uitzondering voor producten die vallen onder een afwijkende afmeting. Dit zijn de afmetingen buiten de breedte van 70/80/90/140/160/180cm en lengte 200cm. Producten met een afwijkende afmeting nemen wij niet retour in verband met maatwerk.

10 jaar garantie

Deze zijn geldig indien de onderhoudsadviezen worden gevolgd, gebruik van hoogwaardig molton en normaal huishoudelijk gebruik. Deze garantie dekt geen normale slijtage. Deze garantie dekt niet wanneer het opgeslagen is in een vochtige ruimte.

Matrassen

Comfortschuim: 1 jaar garantie.
Pocketvering matrassen: 3 jaar.
Koudschuim matrassen: 5 jaar.

Toelichting 3 jaar garantie:
Tot 1 jaar: nieuw matras
Tot 2 jaar: 50% van de waarde
Tot 3 jaar: 25% van de waarde

Toelichting 5 jaar garantie:
Tot 1 jaar: nieuw matras
Tot 2 jaar: 75% van de waarde
Tot 3 jaar: 50% van de waarde
Tot 4 jaar: 25% van de waarde
Tot 5 jaar: 10% van de waarde

Boxsprings

De garantietermijn voor boxsprings gelden de bovenstaande termijnen.
Boxsprings met vlakke onderstellen hebben geen garantie. Boxsprings met verende en elektrische onderstellen hebben 2 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden.

10 jaar garantie geldt op veerbreuk in matrassen en boxsprings.

Toppers

Toppers vallen buiten de 10 jaar garantie.