Gratis bezorging

De prijzen op www.maxibedden.nl zijn inclusief verzending binnen Nederland en België. De bezorging van matrassen, toppers en matrashoezen worden gedaan door koeriersdiensten. Bij uitzondering komen wij het zelf bezorgen. Boxsprings worden door ons zelf bezorgd van maandag t/m zondag. De bezorgdatum wordt altijd overlegd met de klant na de bestelling. De bezorging vindt plaats tot aan de voordeur/ingang flat.

Levertijden

De levertijden op de productpagina zijn geldig m.u.v. vertraging bij de leverancier, koeriersdiensten, feestdagen en vakantieperiodes. Daarom is het een leverbelofte en geen levergarantie.

Retour

Je kunt alle artikelen gratis retour sturen per Postnl binnen 30 dagen na ontvangst. Je kunt een retouraanvraag indienen via klantenservice@maxibedden.nl met vermelding van je bestelnummer. Indien wij het matras moeten ophalen, berekenen wij brandstofkosten en manuren.
Na ontvangst van het product zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de wijze hoe het is betaald.
Caravan en camper artikelen met een bewerking zoals een schuine hoek, ronde hoek en andere inkepingen nemen wij niet retour in verband met maatwerk.

10 jaar garantie

10 jaar garantie is de maximale termijn. Deze zijn geldig indien de onderhoudsadviezen worden gevolgd, gebruik van hoogwaardig molton en normaal huishoudelijk gebruik. Deze garantie dekt geen normale slijtage. Deze garantie dekt niet wanneer het opgeslagen is in een vochtige ruimte.

Ons prijs en kwaliteit verhouding

Wij gebruiken zoekwoorden in onze titels en teksten om gevonden te worden op diverse zoekmachines. Om bepaalde prijzen te kunnen aanbieden, moeten wij ook ons assortiment aanpassen. Wij gebruiken daarom ons eigen huismerk schuimsoorten ten aanzien van de gebruikte titels.

Matrassen

Comfortschuim matrassen: 1 jaar.
Pocketvering matrassen: 2 jaar.
Koudschuim matrassen: 2 jaar.
Traagschuim matrassen: 2 jaar.
Latex matrassen: 2 jaar.

Toelichting 1-2 jaar garantie:
Tot 1 jaar: nieuw matras
Tot 2 jaar: 50% van de waarde

Toelichting 10 jaar garantie:
Wij geven 10 jaar garantie op constructie- en materiaalgebreken bij pocketvering matrassen.

Boxsprings

De garantietermijn voor boxsprings gelden de onderstaande termijnen.
Boxsprings met vlakke onderstellen hebben geen garantie. Boxsprings met verende en elektrische onderstellen hebben 2 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden.

10 jaar garantie geldt op veerbreuk in matrassen en boxsprings.

Toppers

Toppers hebben een garantieperiode van 2 jaar, behalve comfortschuim. Hiervoor geldt een termijn van 1 jaar.